Termeni si conditii generale

august 4, 2016
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea acestora cu atentie.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de CANDRANI Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este CANDRANI. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul CANDRANI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. CANDRANI nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina CANDRANI.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului www.candrani.ro este necesar sa completati formularul de comanda cu o adresa de livrare completa si de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat in vederea livrarii (daca este cazul). Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi ca vizitator si totodata ca detinator de cont (contul care se poate deschide in mod gratuit). In acest ultim caz veti putea dispune de informatii referitoare la istoricul tranzactiilor Dvs., la comanda pe care o plasati. Recomandam ca orice cumparator de pe site sa isi deschida un cont si pentru a facilita efectuarea unor posibile achizitii viitoare.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA?

Plata se va face prin ramburs comanda achitandu-se in acest ultim caz la livrare. Coletul livrat este insotit de factura fiscala aferenta comenzii. Chitanta va fi emisa de catre firma de curierat rapid. Toate preturile afisate pe Site au TVA inclus.

MODALITATI DE LIVRARE.

Transportul este asigurat prin intermediul firmei de curierat rapid  FAN CURIER.

Preturile de curierat afisate pe Site includ TVA. Pentru comenzi care depasesc valoarea de 500 de ron taxa de curierat este zero.

Produsele noastre se livreaza in maximum 10 zile lucratoareATENTIE !.

Camasile comandate onlline, nu sunt pe stoc si sunt lansate in productie imediat dupa receptia notei de comanda. In functie de gradul de incarcare comenzile pot ajunge la cllient in maximum 10 zile lucratoare. In conditiile in care doriti sa stiti exact cand va fi disponibil produsul dvs va rugam solicitati termenul de livrare la telefonul expus pe site-ul nostru, inainte de lansarea comenzii.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, CANDRANI va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare:

1.  Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid partenere CARGUS, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

2.  Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa pentru retur.

ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.

3. In cazul in care  produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu din transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), CANDRANI  suportand taxele de transport catre dumneavoastra

4. Deasemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii.

5. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie – daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura, machiaj, miros, etc.

Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime,  culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CANDRANI se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei CANDRANI care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. 
 CANDRANI nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

 

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre CANDRANI si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre

-CANDRANI folosind adresa de email publicata in pagina de contact

-Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale sau online la http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54.

 

CANDRANI isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare in prealabil.